Min ”Världens kortaste managementbok – Ett kärleksbrev till chefer och ledningsgrupper” har fått en stor spridning och nästa vecka har jag min första föreläsning i ämnet. Jag har fått och får många förfrågningar kring att använda ”Kärleksbrevet” i ledarskapsutbildningar, ledarskapsprogram och internt i både stora och små företag.

roszke-ungern-grans_polis-valdmsf152214_785-523Det är givetvis galet kul, men något som inte är lika kul att det runt om i världen finns människor som inte har det så bra som vi. Kunna njuta av det där fredagsmyset, med tacos, godis och nerbäddad under en varm filt tillsammans med de du tycker om.

Varje krona räknas
Ni får givetvis använda mitt material hur mycket ni vill och jag vill inte ha en krona för det. Men jag vill gärna om ni vill, att ni skänker någon krona till de som behöver det så mycket bättre än jag. Skänk som företag eller privatperson. Det är superenkelt, du har råd och varje krona räknas.

Till exempel:

Läkare utan gränser:
Företagare: http://www.lakareutangranser.se/ge-gava/ge-foretagsgava
Privatperson: http://www.lakareutangranser.se/ge-gava/privatperson

Barncancerfonden: http://www.barncancerfonden.se/Stod-oss/Ge-en-gava/

Röda Korset: http://stod.redcross.se/

Det är jäkligt simpelt att skänka pengar, några klick på mobilen så hjälper du dem som behöver det som bäst och jag lovar att din fredagstacos kommer att smaka så mycket bättre!

Ha en trevlig helg!

/Johan

P.S Här hittar du kärleksbrevet!

Loveletter