VAD HITTAR JAG HÄR DÅ?
Här hittar du ett helt gäng med sköna och nyttiga dokument för att bli ännu bättre på att kommunicera. Hur skulle det smaka att få mer matnyttigt och konkret kring förändringskommunikation, kommunikativt ledarskap, feedback, hur du involverar medarbetare, sätter tydliga mål, bryter ner komplexa budskap, hur du mäter effekter av din kommunikation, intressentanalyser och mycket mer? Väldigt gott hoppas jag.

Allt material tar stöd i vetenskap och forskning kring kommunikation, ledarskap, medarbetarskap, motivation, effektivitet och sist men inte minst långsiktiga resultat.

SE TILL ATT DET HÄNDER
Gör dina förbättringar enkla, men se till att de händer. Förvänta dig inte ett annorlunda resultat om du inte ändrar ditt beteende gentemot dina medarbetare. Om det känns konstigt eller rent utav obehagligt att anamma ett nytt sätt att leda, så ta små steg. Huvudsaken är att du gör något.

Ta gärna del av materialet som du hittar i högermenyn. Har du frågor eller vill diskutera innehållet, kontakta mig gärna.

RÄTT KOMMUNIKATIONSKANAL FÖR BÄSTA EFFEKT
Och oavsett vilken kommunikation du arbetar med, så använd rätt kommunikationskanal i ditt arbete. De mänskliga kanalerna ses alltid som viktigast och det är också där vi hittar den största förbättringspotentialen.

Klicka på bilden för en aningen skarpare och mer läsbar variant!

Viktigthet