BubblaLedarskapscentrum gästar Malmö
– dags att prata ledarskap och strategigenomförande


Micke Östberg, från Ledarskapscentrum i Umeå, gästar Skåne med sitt öppna landskap, varma klimat och härliga människor. Vid sin sida har han skånepågen Johan Book, organisation- och ledarskapskonsult. Den 6 november har du chansen att gratis lyssna på två föreläsningar om ”evidensbaserat ledarskap kopplat till motivation och effektivitet” samt ”hur du lyckas med ditt strategigenomförande”. Räkna med att bli både inspirerad och provocerad.

Föreläsning 1:
Tar du den korta eller långa vägen till motiverade medarbetare?
Micke_forelasning
Micke tar dig med på en resa byggd på den senaste arbetspsykologiska forskningen. Genom att utgå från de teorier som har starkast vetenskapligt stöd maximeras också sannolikheten att dina insatser ger önskat resultat. Micke lotsar dig igenom fascinerande forskningsresultat, värdefulla ledaregenskaper och vilka insatser som får störst genomslagskraft i din organisation.

Micke är en av Ledarskapscentrums grundare. Fokus ligger på ledarskap, mätverktyg och effekt. Många års erfarenhet av strategi, ledarskap, utbildning, föreläsningar och effektmätning. www.ledarskapscentrum.se

Föreläsning 2:
Skapa en konkurrenskraftig organisation som arbetar enligt lagda strategier
Johan_forelasningFölj med på en tur från strategiskt beslut till uppnådd effekt. Att ta strategiska beslut är enkelt, det är vid genomförandet det fallerar. Forskning visar att endast cirka en av tio strategiska beslut förverkligas.  Johan berättar hur just du skapar en organisation som motiverat arbetar i linje med lagda strategier. Du får insyn i fallgropar och framgångsfaktorer och hur du använder data som beslutsstöd i ditt strategigenomförande.

Johan har mångårig erfarenhet inom Lantmännenkoncernen som chef för internkommunikation och förändringsledare. Numera hjälper han, på konsultbasis, företag med att utveckla sin kommunikation, ledarskap och strategigenomförande.

Information:
Plats: Minc, Anckargripsgatan 3 i Malmö. Mitt emellan Centralen och Dockan hittar du Minc, snabbt och lätt att ta sig till. Karta hittar du här.
Föreläsningsrum: Auditoriet

Minc
Tid: 6 november 13-16.00
Anmälan: din anmälan vill vi att du gör du här (länk). Föreläsningen är gratis och det finns cirka 50 platser. Först till kvarn.
Frågor: kontakta Johan Book, johan.book@endavant.se alt mobil 072-585 09 30