Vi på Ledarskapscentrum är glada att få presentera två riktigt intressanta och aktuella föreläsare gällande teamutveckling och vad du kan uppnå genom att arbeta fokuserat med målbilder. Den 27 maj har vi lyckats locka två fantastiska TED-talare till Malmö, det är onekligen två tunga namn med både intressanta och högaktuella ämnen i bagaget. Du är hjärtligt välkommen!

logo
Ta med dig din avdelning, Ledningsgruppen, HR-avdelningen, dina medarbetare eller bara kom själv. Vi utlovar dig två föreläsningar som inte kommer att lämna någon oberörd, ny kunskap och inspiration, direkt applicerbart i ditt arbete med att utveckla ditt team eller dig själv.

Anmälan: länk till anmälan hittar du längre ner på sidan.

Stefan_webb”To team or not to team”
Ledarskapscentrums Stefan Söderfjäll åker världen runt och pratar, forskningsbaserat, om ledarskap och framför allt teamarbete och vad som skapar framgångsrika team. Stefan är Fil. Dr i psykologi, en av grundarna till Ledarskapscentrum, organisationskonsult och författare till ett flertal böcker om ledarskap, motivation och team. Just nu aktuell med en ny bok, ”To team or not to team” (som ingår i priset för föreläsningarna). Boken går strukturerat och inspirerande igenom vad team är och gör och ger samtidigt en beskrivning av forskningsbaserade principer och modeller för effektivt teamarbete.

Under Stefans föreläsning får du exempelvis får veta när det är bra och mindre bra att arbeta i team, vad du bör tänka på när du komponerar ett team, vad som kännetecknar positiva och effektiva teamprocesser, om teambuilding fungerar och en hel del annat som kan vara bra att tänka på om du arbetar i eller leder ett team eller arbetsgrupp.
Läs mer om Stefan och Ledarskapscentrum: www.ledarskapscentrum.se

”Upplev dina drömmar”
Peter_webb
Många föreläsare uppmanar oss till att ta vara på våra drömmar men få bjuder på samma tankeväckande och stundtals utmanande presentation som Peter Åberg. Han är äventyraren, ekonomichefen och inspirationsföreläsaren som tar med oss på en spännande resa hur vi genom målsättning och att utmana oss själva kan nå nya höjder. Budskapet är att genom att tro på dig själv kan du göra allt du drömmer om och att världen ligger öppen för den som vågar. Peter delar med sig av sina personliga erfarenheter om hur man hittar och använder sin inre kraft när livet plötsligt förändras.

I den numera slitna resväskan ligger över hundra föreläsningar på fem olika kontinenter. Han har föreläst för stora företag som Tetra Pak, Deloitte och McNiel, Svenska diplomatiska representationen till Förenta Nationerna i New York, flertalet Svenska ambassader samt för flera affärsnätverk & handelskammare i bland annat Dubai, Sydafrika, Bulgarien och Brasilien. Peter har föreläst för mindre grupper till inför flera tusen åhörare i utlandet.
Läs mer om Peter och hans föreläsningar: http://www.upplevdinadrommar.com/

Hjärtligt välkomna,
Johan & Micke på Ledarskapscentrum

Information & anmälan
Är du intresserad av teamutveckling och utmanande mål så är denna eftermiddag klockren för dig! Föreläsningen äger rum i Malmö och kostar 995:- (ex moms) och i priset ingår Stefans nyutkomna bok ”To team or not to team” om teamutveckling.

Anmälan är bindande men vid förhinder så får du gärna överlåta din biljett. Föreläsningarna går av stapeln på Kockum Fritid i Malmö, klockan 13-16, centralt med havsutsikt i Västra Hamnen med god tillgång till parkeringsplatser. Plats är hörsalen med plats för 300 deltagare.

Kockum

Plats:
Kockum Fritid
Västra varvsgatan 8
Malmö
Vill du se på karta? Klicka här.

Frågor?
Kontakta johan.book@ledarskapscentrum.se